Referenties

"Ik kwam via een open dag bij de praktijk van Houkje terecht en was nieuwsgierig of acupunctuur mij kon helpen bij klachten die ik had. Na drie sessies begon ik duidelijke verbeteringen te merken. Ik kon beter slapen, vrijer ademen, had minder onrust en leek emotioneel meer in balans te komen. Ook toen ik erg verkouden was heeft een sessie verlichting gebracht, heel apart.

Ik was best wel sceptisch, maar ben overtuigd door de positieve ervaringen en resultaten."

 

Angela 

 

"Zelf lijdt ik al 13 jaar aan clusterhoofdpijn. De middelen van de reguliere gezondheidszorg werkten niet of onvoldoende. Sinds 5 jaar ben ik onder behandeling bij een acupuncturist. 6 tot 8 keer per jaar krijg ik een behandeling. Inmiddels heb ik 3 maanden geleden mijn zuurstofflessen ingeleverd, omdat de pijnen nu helemaal verdwenen zijn.

Je kunt er sceptisch tegenaan kijken, maar de feiten zijn voor mij het bewijs dat acupunctuur echt werkt. De kosten voor acupunctuurbehnadelingen zijn vele malen goedkoper dan de zuurstofflessen en de medicijnen die ik moest gebruiken. 
Als er mensen met dezelfde klachten zijn, wil ik graag mijn ervaringen met u delen. De contactgegevens zijn bekend bij Houkje."

 

 Jos

 

"Inmiddels ben ik enkele keren onder behandeling geweest bij Houkje, voor verschillende aandoeningen/klachten. Er wordt steeds een goede diagnose gesteld en daarna wordt in een rustige omgeving de behandeling gestart. Ik heb elke keer profijt van de behandeling gehad en kan haar ten zeerste aanbevelen."

Robbert

 

"Ik verkeerde in een ernstige depressie, had last van mijn knie en zeurende rugpijn. Na een beperkt aantal sessies bij acupuncturiste Houkje van Hoek is het resultaat dat ik mijn levensvreugde hervonden heb. Ook mijn knie- en rugpijn is verbeterd."

Jan